۳۰ تیر ۱۳۹۸، ۱۶:۴۹

معاون سیاسی و انتظامی فرماندار دماوند:

نیروی انتظامی معتادان متجاهر خارجی در دماوند را تعیین تکلیف کند

نیروی انتظامی معتادان متجاهر خارجی در دماوند را تعیین تکلیف کند

دماوند- معاون سیاسی و انتظامی فرماندار دماوند گفت: نیروی انتظامی معتادان متجاهر خارجی در دماوند را تعیین تکلیف کند.

به گزارش خبرنگار مهر، شاهرخ جهانشاهی عصر یکشنبه در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان دماوند اظهار داشت: با توجه به افزایش مصرف مواد مخدر و درگیری جوانان و افراد جامعه با آن، مواد مخدر به معضل اصلی جوامع تبدیل شده است.

جهانشاهی افز ود: در حال حاضر، حدود ۸۲۰ مواد مخدر صنعتی وجود دارد که لازم است تا این مواد افیونی که دامنه گسترش آن روزبه‌روز بیشتر می‌شود به خانواده‌ها شناسانده شود.

وی بیان داشت: شهرداری‌ها در زمینه پیشگیری ابتلای جوانان و افراد به مواد مخدر می‌توانند نقش بسیار مهمی داشته باشند.

معاون سیاسی و انتظامی فرماندار دماوند گفت: انتظار می‌رود نیروی انتظامی در بحث معتادان متجاهر خارجی تعیین تکلیف کند و برخورد جدی‌تری داشته باشد و طبق قانون این افراد اخراج شوند.

گفتنی است که مسئولان بهزیستی دماوند در این نشست مطرح کردند که ۶ مرکز اقامتی جهت ترک اعتیاد در منطقه وجود دارد و هیچ مرکز بدون مجوزی وجود ندارد.

کد خبر 4672461

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha